SILA KLIK DI SINI

Jom Baca

11 January 2011

Lee Chong Wei Beraksi Tanpa Sifu

SiapakAh yanG berAksI tnpA siFu?????
nak teKA saPer..k\kaLau beTul sayA bagi tePukAn..
kamu seMua mEsti taK tau kan saPer dia...
yAng sAya makSudkan ialah 

LEE CHONG WEI



diA ni nk ada titlE datuk..
bukan Sebab ade cUcU tapi 
suMbangan diA terHadAp negaRa kita Malaysia yang tercINtA..
inilaha peMAin no. 1 dUnia tau bukan no.1 malaysia...



tAhun ni dia Akan beraksi Di keJohAnan taNpa sifUnyer 
iaitU 
MisBun Sidek, juru latih Badminton


yang dulu adalah pemAin KebanGsaan yaNg pernAh meNcIpta 
Kemengan..
coach dia seOrang yAng berJiwa kenTal
gigIh memErah ilMu yaNg ada Untuk Anak bUAhnya..
waLaupun misbun dah Letak jawatan..
harapan saya Supaya dapat Jurulatih Yang lebih baik 
agar suKAn ini tidaK jatuh DitelAn zamAn...


3 comments:

Rafina Mimi Zairul Murni said...

chong wei ni klau main utk personal memang selalu menang tapi kalau main di atas tiket negara selalu je kalah ngan lin dan..hehe..begitu jugak sebaliknya dengan lin dan..selalu kalah dalam personal tapi selalu menang ketika membawa nama negara..pelik kan? :)

jelah said...

btol3...

Eazy Izzuddin said...

takpa
pasti boleh punyer...
;)

Story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...