SILA KLIK DI SINI

Jom Baca

31 December 2011

Selamat Tinggal 2011 and Welcome 2012

Ini mungkin merupakan entri yang terakhir buat tahun 2011 yang bakal menutup tirai malam ini...
hari ini juga saya akan pulang ke medan perjuangan untuk menuntut ilmu...
hari ini juga hari terakhir saya berada dirumah dan isyallah kita akan berjumpa lagi pada Raya Cina nanti...
Tak sabar rasanyer nak mulakan sem baru dengan Azam yang baru..


Hari ini juga adalah hari sedih kerana hanset rosak disebabkan termasuk dalam mesin basuh...
Dr. Hanset mengesahkan hanset ini telah meninggal dunia..
untuk mengidupkan kembali..terpaksa melakukan pembedahan..
Kos pembedahan dalam RM70.00..mahal giler..
Malang tak berbau...hanset yang dibeli pkai duet sendiri..telah menemui ajal...<sedih>
takpe lah..nak buat camne..bende dah jadi..terima je la...
cukuplah setakat ini..kita jumpa lagi tahun depan...



Selamat tinggal 2011..
Selamat tinggal Hansetku..

7 comments:

zareliqa afiqa said...

alalala~ siannye ngan hp tu.selamat tahun baru 2012! :)

aReLaN said...

uish...henset msk washing mc.sbr la ye.mne tau kot2 new year ni ada rezeki dpt hp bru.hehehe

[PCL] said...

Salam, n selamat tahun baru 2012...takpe kta tinggalkan 2011 dengan kenangan..semoga ceria n berkat lagi di tahun 2012 ini.

khairul said...

happy new year dr saya moga thn baru kita lebih sukses

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

selamat tahun baru :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hehe, selamat tinggal hensetku, dan kenangan dlm hensetku! happy new year! moga dpt hp bru kelak!

Dalila Hamid said...

selamat tahun baru

Story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...