SILA KLIK DI SINI

Jom Baca

13 December 2011

Segmen satu malaysia by Azhafizah .com


Assalamualaikum semua!!!
hari ni xtau nak update ape..
so saya rasa terpanggil untuk join
SEGMEN SATU MALAYSIA..
Segmen ini dipopularkan oleh 
Senang jer syarat-syarat..
yang penting mesti ade BeloG...kalau xder cmne nk Join..
btol tak?
1. Buat satu entri bertajuk "Segmen satu malaysia by Azhafizah .com"
2. letakkan banner dan linkkan banner tersebut..ke entri segmen ni..
~kalau nak join klik saje banner kat atas~
3. Maklumat yang diperlukan Fiza ialah:
>dimana tempat tinggal anda sekarang?<
Banting, selangor
>makanan yang famous di tempat anda<
xatau la ape yang yang famous kt tmpat saya..yang saya tahu tempat saya banyak owg buat kerepek..
sebab tu arwah Dato susilawati beli kerepek kat Banting.
>tempat best untuk dilawati<

LADANG TEH BOH

xpyah nk pergi cameron

PANTAI MORIB

berwajah baru

ISTANA 

tkutnyer

MASJID ISTANA LAMA


BUKIT JUGRA

bukit ini untuk para penerjun payung terjun

>letakkan link anda di entri segmen ni..
~dh letak~

Tarikh tamat segmen ni sampai 15 desember 2011...



5 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

stay kat banting ke?rumah abg fiza kat taman sri putra..selalu gak fiza kesana..rajin jugak fiza dan family ke pantai morib ni..tak pernah tahu ade ladang teh boh,masjid istana lama dan istana tu..bukit jugra pernah dgr tapi xsempat pg lagi..kerepek di banting memang terbaik..nice info!thanks join ^__^

jelah said...

sme2..

Annur Syuhadah Saffrone said...

mcam menarik..nak join jugak hehe..aci tak?

Gadis mutiara_Solehah said...

salam singgah dari orang melaka^^

cikladybird said...

dtg dr segmen yg sama..
salam perkenalan dr org johor...^_^

Story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...