SILA KLIK DI SINI

Jom Baca

10 December 2011

Hana Radzi First GA

Bagi memeriahkan lagi blog yang Lopek ni...
sAyA nak join Giveaway dari Hana...
inilah GA Hana yang pertama kali...
ni la banner nyer...haaa cantekkan (bodek)
Hadiah misteri menanti anda semua..<dngar2 hana nk bgi ipad...hehe>
senang jer syaratnyer...

> jdi Follower "Ceriteraku"
>buat satu entry pasal GA ni..
>TAG sebanyak yg mungkin selagi masih bernyawa..
>make sure orang yang kne tag tahu yang dieorang kne tag
>letakkan link entry korang dlm ruangan koment pada entri hana ni..
>letak banner dalam entri n di side bar korang

Orang yang saya nak TAG ckit jer...
http://speakersekolah.blogspot.com/
http://qaseh-nur.blogspot.com/
http://mywirelesslife.blogspot.com/
http://tintakibod.blogspot.com/
http://xserata.blogspot.com/
http://lurveelivestorys.blogspot.com/
http://cokelatpudina.blogspot.com/

DAN
yang belom menjadi follower saya..

okey tu jer syarat2 penyertaan...
harap kamu semua enjoy...

8 comments:

Fitriah Ayn said...

tu la..saya geram..kenape org x leh komen..2 org trmsuk akak yg x leh komen..akak nk komen ape??boleh sy bntu..InsyaAllah..

Fitriah Ayn said...

akak komen kat sini..nanti sy baca..

zAty =) said...

goodluck ! :)

jelah said...

ayn-sebenarnyer sy nk komen psl header awk tu...cantek sgt..n then nk tanyer ckit gmbr kt header tu gmbr ayn ke?mcm heliza af...

zaty-tme kasih...

jelah said...

ayn-sy bkn akak tau sy ni abg...

Fitriah Ayn said...

owh..sorry..silap jantina..2 bkan sy..sy kcik lg..sy suke sgt ngn Heliza..sbb 2 blog sy brtmakan Heliza..

Cik Rose Cute said...

Hai!....Akak follow sini...Akak duk Telok Panglima Garang....Sajer gi jalan kat Banting hehehe....Kalau Faiez duk sijangkang dekat ler kita.....

:|: TinTa Kibod :|: said...

timakaseh tag...

entry tu tak sticky mode kan?
he he he...

Story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...