SILA KLIK DI SINI

Jom Baca

23 December 2011

"Saya Kaki Online"

selamat malam semua..
saya naj buat review satu blog yang cantek..
nak tahu blog sape yang bertuah?
ni dia blog 
sedap nama dia..pandai mak dia bagi nama...
mungkin syawal ni lahir mse bulan syawal kot..
walaupon syawal dah lama habis..saya kene wat review jgak pasal syawal..
syawal merupakan follower saya yang bertuah
kerana menjadi mata-mata saya yang ke
4  4  4
blog dia simple tapi menarik..
nak loading pon cepat je...
cer tengok header...
comel jer...
saya rasa syawal sukakan anime-anime seperti naruto
saya pon suka anime yang lucu-lucu jer.. macam conan,bleech dan lain-lain...
sape-sape yang belom jadi friends syawal boleh lawat dia...
sape lawat n klik iklan dia dapat duet raya..sebab nama syawal..so kne bagi duet raya la...hehehe
<gurau je> 


4 comments:

aReLaN said...

uish...ramainya mata2 dia.hehehe

Mohd Noor Shawal said...

wow....thanks!!tak sangka!!thanks very very much!!kalau nak tahu shawal memang lahir bulan syawal pun...huhu...ok...thanks very very very very very very very very much!!!!!!!!!!!!!!

~SaL IjOu~ said...

wah..excited betul Shawal~hehe ^^

jelah said...

arelan-xde la byk byk sgt...arelan punyer lgi rmai...

syawal- sme2..dtg2 lah selalu ye...

sal- awk nak jgak ker...nnt saya wat..

Story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...