SILA KLIK DI SINI

Jom Baca

28 November 2012

Easier ways to own Lego® Car ModelsAssalamualaikum..
Saya rasa macam nak beli plak mainan nie..ha3..(macam budak2 je)..takpe, saya boleh bagi kat adik saya nanti..Sape pernah pegi Legoland?saya pon xpegi lagi. walaupon xdapt pergi sana beli model lego ni pon jadi la..Laani Shell tengah wat promosi. Nak tau ape dia kata..

Pakcik Shell : Untuk membuat promosi ini, kami memperkenalkan cara yang lebih mudah untuk memiliki Lego ® model. Berkuatkuasa serta merta, pelanggan membentangkan kad Bonuslink mereka boleh:
ni rupe bonusink Card

Pembelian Lego ® kereta model pada RM12.90 sesaham (terhad kepada satu unit bagi setiap pelanggan bagi setiap transaksi). Tiada pembelian produk Shell diperlukan.

Dengan pembelian minimum sebanyak RM40 (resit terkumpul dibenarkan) Shell V-Power Racing ATAU Shell V-Power 97, pelanggan boleh membeli kereta model Lego ® pada RM10.90 setiap dan / atau ® Lego Minifigures ditetapkan pada RM10.90 setiap (terhad kepada jumlah 3 Lego ® item setiap pelanggan bagi setiap transaksi).

Dengan pembelian 4 pek liter Shell Helix Ultra/HX7/HX7E/HX7 Diesel, pelanggan akan menerima percuma Lego Minifigures ® yang ditetapkan. Mereka juga boleh membeli mana-mana model kereta Lego ® pada RM12.90 sesaham (terhad kepada 3 unit setiap pelanggan bagi setiap transaksi).

Promosi ini sah sementara stok masih ada.

Untuk terma dan syarat penuh, sila layari www.shell.com.my / LEGO.

2 comments:

IntaNBerliaN said...

sy guna petronas lah plak

jelah said...

owh...kalo gune petronas leh tebus mknan je la....ha3..

Story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...