SILA KLIK DI SINI

Jom Baca

13 May 2012

Study Untuk Exam

Salam Semua...
buat pengetahuan anda..sekarang semua IPGmate dalam mood study sebab minggu depan nk exam..Saya ade satu persoalan...Betulkah apa yg kita buat ni..bila nak exam baru nak study...adakah kita study untuk exam?tu persoalan yang saya tingglkan untuk anda..jangan lupa jawab tau..<homework..hahaha>..tapi itulah hakikatnya student sekarang..bila habis jer exam..bnde yang kita study pon akan hilang ditengah-tengah kabus yang tebal.....punyer susah ilmu yang kita study nak melekat dalam otak kita...walaupun otak kita memiliki memory yang lebih dari komputer namun ilmu-ilmu tersebut susah untuk diingat kembali...melainkan ilmu tersebut diamalkan atau dipraktikan..contohnya ilmu matematik operasi tambah dan tolak...setiap  manusia wajib menggunakan ilmu ini..so konfem ilmu ni org takkan lupa...kalo lupa jgak meme "berat nanang"...so bakal-bakal cikgu nak exam tu...



SELAMAT BEREXAM..

3 comments:

fatihah azemi said...

tudia, brapa post dalam shari nih? hoho..selamat exam jugak.. :D

uncHa said...

hee gud luck ye :)

Cik Kay Jue said...

memang betul tu... study untuk exam... peratusan nak ingt balik lepas exam selesai.. er... entah la.. betul tu kena practik.. baru boleh ingt.. itu je cara yang plng berkesan..

Story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...