SILA KLIK DI SINI

Jom Baca

18 January 2012

Hepy Besday Wahai Adikku

Alhamdulillah..Syukur ke hadrat Allah masih lagi diberi nyawa untuk menghirup udaraNya yang segar...
saya harap para blogger dapat bersyukur kepadaNya sebab dapat hidup lagi hari ini..
biarlah kita menjadi hamba Allah yang sentiasa bersyukur..
Kenape ade gmbar kek kat bawah ni???


HAri ni merupaka Hari Lahir Adikku yang ke- 4...
Hari ni umur dia dah masuk ke 13 tahun...

SANAH HELWAH!
SANAH HELWAH!
HEPI BESDAY!
HEPI BESDAY!

Jadilah insan yang baik.....Kalau Ibu Suruh wat keje tu kne buat cepat...
Jangan asyik nak tengok TV je..
Adik saya sekarang belajar di Sekolah Agama Menengah Bestari (SAMBEST)
di Subang Jaya...
Abang xder hadiah la..elaun xmasuk lagi...hahaha 

4 comments:

Nurul Iman Rosman said...

Happy Birthday utk adik awak,
Wah, dia baru masuk form 1 lah ye.

manis said...

hepi besday untk adik awak.. =)

♥ MS ♥ said...

syukur masih panjang umur :) sampaikan salam pada dia, and happy birthday. .semoga dia dan awak juga dipanjangkan umur ^__^

jelah said...

terima kasih semua...

Story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...